NFL maçında kalbi duran Damar Hamlin taburcu edildi
Amerikan Futbol Ligi'nde maç esnasında kalbi durduğu için hastaneye kaldırılan 24 yaşındaki oyuncu Damar Hamlin taburcu edildi.
NFL'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Damar Hamlin'in hastaneden taburcu edildiğini ve Buffalo'ya döndüğünü paylaşmaktan heyecan ve gurur duyuyoruz" açıklamasını yaptı. Hamlin ise yaptığı paylaşımda, "Bugün kalbimde büyük bir sevgiyle Buffalo'daki evine gittim" ifadelerini kullandı.
Buffalo Bills oyuncusu Damar Hamlin, geçen hafta oynanan maçın ilk çeyreğinde Bengals oyuncusu Tee Higgins ile ikili mücadeleye girmişti. Mücadelenin ardından ayağa kalkan ABD'li oyuncu, kısa süre sonra yere yığılmıştı. Saha içinde yaklaşık 15 dakika müdahalede bulunulan Hamlin, daha sonra hastaneye kaldırılmıştı. Ev sahibi Bengals'ın 7-3 üstünlüğüyle sürerken yarıda kalan karşılaşmanın ertelendiği duyurulmuştu.
Sezon boyunca takımında iyi bir performans çizen sporcu, Pittsburgh Üniversitesi'nde kolej futbolu oynamış ve 2021'de Bills tarafından takıma seçilmişti.
EN SON HABERLER
- 1 Tarih yazmaya bir yarış kaldı
- 2 Filenin Sultanları'nın Dünya Kupası'ndaki rakipleri açıklandı!
- 3 Yapay zekadan olay liste! İşte en iyi 25 Türk kadın voleybolcu...
- 4 ABD Grand Prix'sini Kimi Antonelli kazandı!
- 5 Kayaalp yarı finali göremedi
- 6 G.Saray Daikin'i yenen VakıfBank'tan 5'te 5
- 7 Fenerbahçe Medicana, Eczacıbaşı Peron karşısında geri döndü!
- 8 Türk Hava Yolları, Aras Kargo'ya takılmadı!
- 9 Zerenspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor’u mağlup etti!
- 10 A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Dünya Kupası'ndaki rakipleri belli oluyor!