Hande Baladın'dan Galatasaray itirafı! Orada geçirdiğim sezon...
Eczacıbaşı Dynavit’in yıldızı sporcusu Hande Baladın, kariyeri açısından önemli bir itirafta bulunurken daha önce söylemediği Avrupa hedefini açıkladı.
Sultanlar Ligi'ne müthiş bir başlangıç yapan ve namağlup unvanını devam ettirmesinin yanında Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda da bronz madalya alarak kürsüye çıkmayı başaran Eczacıbaşı Dynavit'in yıldızı, Red Bull sporcusu Hande Baladın, şampiyonluk şanslarını, hedeflerini, baskıyla nasıl başa çıktığını Scoreboard Dergisi'ne anlattı.
BİR DÖNEM GALATASARAY'A KİRALANDIN...
Kiralık sözleşmem bir seneydi. Daha sonra Eczacıbaşı'na geri döndüm. Orada geçirdiğim sezon benim adıma çok yararlıydı. Çünkü en iyi performanslarımdan birini ortaya koyduğum sezondu. Kariyerim adına da dönüm noktalarından biriydi diyebilirim o bir sezon için. Orada aralıksız oynayarak ve sorumluluk alarak kendime çok şey kattım.
EN SON HABERLER
- 1 Fenerbahçe Medicana, Yaasmeen Bedart Ghani'yi duyurdu
- 2 Formula 1'de sıradaki durak Avusturya
- 3 Haber turu
- 4 A Milli Erkek Voleybol Takımı, Ukrayna'ya kaybetti!
- 5 A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın rakipleri belli oldu
- 6 Galatasaray, Kaja Grobelna'yı transfer etti!
- 7 Ahmet Duman'dan altın madalya
- 8 Efeler kötü başladı
- 9 Filenin Efeleri, Slovenya’ya mağlup oldu
- 10 Türkiye Voleybol Federasyonu, Hande Baladın'ın sakatlandığını duyurdu