Teşekkürler Zeynep Sönmez!
Wimbledon tek kadınlar 3. tur mücadelesinde 23 yaşındaki milli tenisçimiz Zeynep Sönmez, dünya 18 numarası Ekaterina Alexandrova'ya 2-0 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Wimbledon Tenis Turnuvası'nda Rus sporcu Ekaterina Aleksandrova'ya 2-0 yenilerek elendi.
İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvasında dünya sıralamasında 88. sırada bulunan Zeynep, 18. basamakta yer alan Aleksandrova ile 3. turda karşılaştı.
İlk sette rakibinin servis oyunlarına cevap veremeyen Zeynep, bu seti 6-3 kaybederek maçta 1-0 geri düştü.
İkinci sette servis kalitesini artıran ve puan kazandıran vuruşlar yapan milli tenisçi, 5-2 öne geçtiği sette avantajını koruyamadı. Zeynep, "tie-break"e giden seti 7-6, maçı da 2-0 kaybederek organizasyona veda etti.
Öte yandan Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş ve eşi Sevcan Ertaş, Zeynep Sönmez'in mücadelesini yerinde izledi.
EN SON HABERLER
- 1 Tarihin en iyi 60 kadın voleybolcusu! Türk yıldızlar listeyi salladı...
- 2 Zeynep Sönmez, Prudential Hong Kong Açık'ta 2. tura yükseldi
- 3 Şevval İlayda Tarhan, dünya şampiyonu oldu
- 4 Voleybolda haftanın programı
- 5 Formula 1’de tarih yazıldı
- 6 Dakar'da ilk altın Sema Nur'dan!
- 7 Kimi Antonelli 2026 Formula 1 dünya şampiyonu oldu
- 8 Tarihi maratonda kıtalar aşıldı
- 9 File derbisinde Kanarya güldü
- 10 Fenerbahçe derbide Galatasaray'a set vermedi