ABD Açık'ta Sabalenka ve Djokovic yarı finalde
Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Belaruslu raket Aryna Sabalenka ile tek erkeklerde 7 numaralı seribaşı Sırp tenisçi Novak Djokovic, yarı finale yükseldi.
New York kentinde düzenlenen turnuvanın tek erkekler çeyrek finalinde korta çıkan kariyerinde 4 kez ABD Açık şampiyonluğuna bulunan 7 numaralı seribaşı Djokovic, 4 numaralı seribaşı ABD'li raket Taylor Fritz'i 6-3, 7-5, 3-6 ve 6-4'lük setlerle 3-1 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.
Sırp oyuncu, yarı finalde dünya 2 numarası İspanyol raket Carlos Alcaraz ile karşılaşacak.
VONDROUSOVA ÇEKİLDİ, SABALENKA YARI FİNALE YÜKSELDİ
Tek kadınlarda 2023 Wimbledon şampiyonu Çek raket Marketa Vondrousova, 1 numaralı seribaşı Aryna Sabalenka ile yapacağı çeyrek final maçı öncesinde diz sakatlığı nedeniyle turnuvadan çekildi.
Sabalenka, hükmen galibiyetle yarı finale yükselirken üst üste 2. ABD Açık şampiyonluğu hedefine bir adım daha yaklaştı.
Belaruslu raket, geçen yılki ABD Açık finalinin rövanşı niteliğinde olan yarı final mücadelesinde 4 numaralı seribaşı ABD'li tenisçi Jessica Pegula ile karşılaşacak.
EN SON HABERLER
- 1 Milli sporcu Alp Aksoy, Formula 1 hedefine bir adım daha yaklaştı:
- 2 Ferrari'de ilk Türk Alp Aksoy
- 3 Genç voleybolculara destek
- 4 Efeler Ligi'nde 57. sezon başlıyor
- 5 Mirza Lagumdzija: "Bu takımın parçası olmaktan çok mutluyum"
- 6 Rıza Kayaalp: "Devletimize vefa borcumuz var"
- 7 Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu, İspanya'da sezon finaline çıkacak!
- 8 VakıfBank, Zerenspor'a set vermedi
- 9 Fenerbahçe Medicana-Göztepe Yuppo maçı ertelendi
- 10 Galatasaray Daikin, Aras Kargo'ya kaybetti