CEV Şampiyonlar Ligi’nde Türk finali: Eczacıbaşı Dynavit – VakıfBank
CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Eczacıbaşı Dynavit, Scandicci'yi 3-2 mağlup ederek finalde VakıfBank'ın rakibi oldu.
CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final organizasyonunda Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan ekibi Savino Del Bene'yi 3-2 yenerek finale yükseldi.
Turuncu-beyazlı takım, finalde bir diğer Türk ekibi VakıfBank ile karşılaşacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak.
Savino Del Bene, maça iyi başladı. İtalyan ekibinin üstün oyunu karşısında Eczacıbaşı Dynavit, skor 7-3 iken mola aldı. Moladan dönüşte de turuncu-beyazlılar karşısında etkili performansını sürdüren Savino Del Bene, ilk seti 25-20 alarak 1-0 öne geçti.
Eczacıbaşı, ikinci sete üst üste bulduğu sayılarla iyi bir giriş yaptı. Stysiak'ın etkili oyununa Ebrar Karakurt'un da dahil olmasıyla turuncu-beyazlılar, set boyunca üstünlüğü rakibine bırakmadı. Eczacıbaşı, ikinci seti 25-20 kazandı ve skoru 1-1'e getirdi.
EN SON HABERLER
- 1 Tarihin en iyi 60 kadın voleybolcusu! Türk yıldızlar listeyi salladı...
- 2 Zeynep Sönmez, Prudential Hong Kong Açık'ta 2. tura yükseldi
- 3 Şevval İlayda Tarhan, dünya şampiyonu oldu
- 4 Voleybolda haftanın programı
- 5 Formula 1’de tarih yazıldı
- 6 Dakar'da ilk altın Sema Nur'dan!
- 7 Kimi Antonelli 2026 Formula 1 dünya şampiyonu oldu
- 8 Tarihi maratonda kıtalar aşıldı
- 9 File derbisinde Kanarya güldü
- 10 Fenerbahçe derbide Galatasaray'a set vermedi