Giriş Tarihi: 6.06.2025 13:25 Son Güncelleme: 6.06.2025 19:13

Gaz dolu balonlar patladı: Yangında dede ve torunu yaralandı

Gaz dolu balonlar patladı: Yangında dede ve torunu yaralandı

Çerkezköy’de iddiaya göre içinde gaz olan balonlar elektrik prizi ile temas sırasında patladı ve alev aldı. Çıkan yangında dede ve torunu yaralandı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kosvalı Sokak üzerindeki 5 katlı apartmanın son katında meydana geldi. Baloncu olan 53 yaşındaki V.Ç.'nin torunu 8 yaşındaki E.Ç. ile evde oturdukları sırada, iddiaya göre içinde gaz olan balonlar elektrik prizi ile temas sırasında patlayarak alev aldı. Çıkan yangıda perdeler tutuşurken, alevler kısa sürede büyüdü.

El, kol ve yüzlerinde yanıklar oluşan dede ve torunu ile olayı yara almadan atlatan Ç.Ç. hemen dışarı çıktı. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliği alırken, sağlık ekipleri yaralı dede ve torununa, itfaiye ekipleri ise yangına müdahale etti. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürülürken, yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisin başlattığı tahkikat sürüyor.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Tekirdag Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Tekirdag Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

TEKIRDAG HAVA DURUMU

2 Temmuz 2025 Çarşamba

27 º

27 º / 19 º
Parçalı Bulutlu