Giriş Tarihi: 11.07.2025 00:54

Tekirdağ’da uyuşturucuya geçit yok

Tekirdağ’da uyuşturucuya geçit yok

Tekirdağ’da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor.

Tekirdağ Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı arama ve denetimlerde, Hayrabolu ilçesi Bayramşah Mahallesi'nde H.O.'ya ait ikamette gerçekleştirilen aramada 60 gram esrar, 20 gram amfetamin, 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 66 adet kenevir tohumu ele geçirildi.

Kapaklı ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde M.K. ve E.C.H.'nin üzerinde yapılan aramalarda 7 gram amfetamin, Çerkezköy ilçesi Veliköy Mahallesi'nde ise S.K.'nın üst aramasında 5 gram bonzai bulundu. Şüpheliler hakkında adli işlemler başlatılırken, Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada uyuşturucu ile mücadelenin aralıksız süreceği vurgulandı.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Tekirdag Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Tekirdag Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

TEKIRDAG HAVA DURUMU

17 Temmuz 2025 Perşembe

32 º

32 º / 23 º
Az Bulutlu