HTC yıldan yıla eriyor
Teknoloji devi HTC'de işler bir türlü yolunda gitmiyor. Tayvanlı şirketin gelirleri her yıl gerilemeye devam ediyor.
HTC'nin son zamanlarda kötü günler geçirdiği bilinen bir durum. Şirketin finansal raporları da bu durumu doğruluyor. En son açıklanan verilere göre HTC, 2017 yılının aralık ayında %15'lik bir düşüş yaşadı.
Şirketin ocak 2017'den bu yana yaşadığı gelir kaybı ise %27 seviyesine ulaştı. Can simidi olarak gördüğü HTC U11 modelinden de beklediği geri dönüşü alamadığı bilinen şirketin, bu durumu daha ne kadar süre devam ettirebileceği de büyük merak konusu.
Bilindiği üzere HTC, geçtiğimiz günlerde Google ile olan anlaşmasını tamamlayarak, akıllı telefon departmanının bir kısmını Amerikan devine satmış ve bu sayede Pixel üretimini Google'a devretmişti. (Habertürk)
EN SON HABERLER
- 1 Teknoloji ve gökyüzü şöleni
- 2 Dünyanın en hızlı drone pilotları: Teknofest Şanlıurfa’da
- 3 Gökyüzüne Türk mühendisliği imzası
- 4 Xiaomi’den dev adım: 3 günlük pil ömrü sunan REDMI Note 17 Serisi tanıtıldı
- 5 Büyükada'da tekerlekler dönerken: HUAWEI WATCH GT 7 serisi ile bir gün
- 6 Sesini kiraya veren sanatçılar dönemi başladı
- 7 Paycell Sticker Kart ile tanışın: Temassız ödemeler artık daha hızlı
- 8 Hesap kavgası bitti veri endişesi başladı
- 9 Büyük Ekranlı Bir Tablet İş ve Eğitim İçin Yeterli mi?
- 10 Meraklı mini mini kaşiflere HUAWEI Watch Kids X1 ile güvenli keşif