Yeşilçam'ın usta isimlerinden 75 yaşındaki Mehmet Uğur, kalp ve bacak damarlarında yaşanan tıkanıklık nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi hastanede devam eden usta oyuncunun kızı, "Ayak parmakları kesilecek" açıklamasıyla hayranlarını üzüntüye boğmuştu. Mehmet Uğur'un hastanedeki son görüntüsü ortaya çıktı.
Yeşilçam dünyasının çınarlarından olan 75 yaşındaki Mehmet Uğur, sayısız filmde rol alarak adını duyurmuştur.
Bir süredir gözlerden uzak olan usta oyuncudan üzen haber çok geçmeden geldi. Uğur'un kalbinde ve bacaklarındaki damar tıkanıklığı sebebiyle hastanede yoğun bakıma alındığı öğrenilmişti.
Mehmet Uğur'un kızı Çiçek Uğur, sosyal medya hesabında babasının son durumunu açıklamıştı.
"BABAMIN AYAK PARMAKLARI KESİLECEK"
Çiçek Uğur, "Anjiyo yapıldı. Doktorlar damarları açmaya çalışıyor. Babamın ayak parmakları kesilecek. Bileğe kadar kesilmesinden korkuyoruz. Bayramdan sonra Bypass ameliyatı olacak ve herkesten yardım bekliyoruz" demişti.
HASTANEDEKİ SON GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI!
'1murad.salahli' isimli sosyal medya kullanıcısının ziyaret ettiği usta oyuncunun son hali ortaya çıktı. Mehmet Uğur'a hayranlarından 'geçmiş olsun, Allah şifa versin' yorumu geldi.