Avrupa'da yılbaşıyla beraber gözler, resmen başlayan transfer dönemine çevrildi. Avrupa kulüpleri transfer çalışmalarına hız verdi.
Kulüplerde gelecek ve gidecek oyuncular hakkında her gün farklı farklı transfer dedikoduları ortaya atılmaya başladı.
Bu iddialardan biri de Alman basınından geldi. Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig devi için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.
G.SARAY SANE İLE İLGİLENİYOR
Haberde, Galatasaray'ın Bayern Münih ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Leroy Sane ile ilgilendiği yazıldı.
SANE CİMBOM'UN HEDEFİNDE
Sane'nin Alman deviyle henüz yeni sözleşme imzalamadığı ifade edilirken, bonservisi elinde olan yıldız oyuncunun sarı-kırmızılıların hedefinde olduğu aktarıldı.
Haberde Galatasaray'ın bu transferi gerçekleştirmesinin çok olası gözükmediği vurgulandı.
Sane'nin de hedefinin Bayern Münih ile sözleşme uzatmak olduğu belirtildi.
TERCİHİ PREMIER LİG
Alman oyuncunun olası bir ayrılık durumunda ise seçeneklerinin Premier Lig'den olacağı yazıldı. (Sky DE)
KOMPANY İLE SORUN YAŞIYOR
Öte yandan İngiltere basınına göre ise Sane'nin, Bayern Münih Teknik Direktörü Vincent Kompany ile sorun yaşadığı öğrenildi.
SÖZLEŞME YENİLEMEYECEK
Bayern Münih'in, Alman kanat oyuncusuyla sözleşme yenilemeyeceği bildirildi.
BU SEZON 19 MAÇA ÇIKTI
Leroy Sane bu sezon Bayern Münih formasıyla 19 maça çıktı ve 905 dakika sahada kaldı.
6 GOLE KATKI SAĞLADI
28 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 5 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi.
DEĞERİ 45 MİLYON EURO
Transfermarkt verilerine göre Leroy Sane'nin 45 milyon Euro güncel piyasa değeri bulunuyor.