Pazar 11.11.2018

Lezzet deyince Hatay

Lezzet denilince akla gelen şehirlerden biri Hatay olunca buraya düzenlenen turlar da büyük ilgi görüyor. Hatay turunun ilk durağında yöreye özgü bir kahvaltı ediliyor. Dağ kekiği ve zeytin ile hazırlanan zahter salatası, cevizli çökelek, köy peyniri, Hatay'a özgü tuzlu yoğurt, baharatlı çökelek sürk ve daha birçok köy lezzetiyle sofra donatılıyor. Kahvaltının ardından Antakya'nın Hatay Arkeoloji Müzesi ve dünyanın ilk mağara kilisesi olan St. Pierre Kilisesi ziyaret ediliyor. Günün devamında ise içli köftenin sacda yapılan çeşidi Hatay usulü oruk, etli yöresel börek semirsek, lavaş ekmeği ve turşuyla birlikte tüketilen macun kıvamında aşur, Antakya mezeleri, dillere destan künefe ve daha birçok lezzet tadılıyor. Tur sırasında Titus su kanalları da görülebiliyor. Jolly Tur ile katılabileceğiniz bu tur uçaklı olarak her cumartesi İstanbul'dan hareketle bir gece iki gün sürüyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.