Uşak’ta Gençlik Merkezi e-spor salonu açıldı

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi'nde oluşturulan e-Spor salonu Vali Dr. Turan Ergün tarafından açıldı.
Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi'nde oluşturulan e-Spor salonu Vali Dr. Turan Ergün tarafından açıldı. Açılışa Uşak Valisi Dr. Turan Ergün'ün yanı sıra İl Jandarma Komutanı Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hacı Tevfik Özdemir, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Hayran ve sporcular katıldı. Açılış öncesi konuşan Vali Ergün, "Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Uşak Gençlik E-Spor Merkezi Projesi kapsamında 300 gencimize e-spor okuryazarlık eğitimi verildi.
Eğitimlerini tamamlayarak yapılan sınavda başarı elde eden 55 sporcumuz ileri düzey e-spor eğitimini açılışını gerçekleştirdiğimiz bu salonda alacak. Tüm dünyada e-spora olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Gençlerimizin bu branşlarda eğitilmesini, farkındalığının arttırılmasını sağlayan, zekâ, çeviklik ve takım ruhu kavramlarını destekleyen bu projenin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " dedi. Açılışın ardından eğitim alan sporcularla bir araya gelen Vali Ergün, sohbet ederek başarılar diledi.
USAK HAVA DURUMU
16 Mayıs 2025 Cuma27 º
27 º / 10 ºEN SON HABERLER
- 1 Uşak Valisi Aktaş, Blaundos Antik Kenti’ndeki çalışmaları inceledi
- 2 Uşak’ta kadına yönelik şiddete ilişkin 2 bin 400 ihbar yapıldı, üçte biri asılsız
- 3 Uşak Valisi Aktaş Banaz’da incelemelerde bulundu
- 4 Uşak Valisi Dr. Naci Aktaş, şehit babasının cenaze törenine katıldı
- 5 Vali Dr. Naci Aktaş’tan Uşak İlçelerine ziyaret
- 6 Vali Aktaş, yaşlıları huzurevinde ziyaret etti
- 7 Vali Ergün, arama ve kurtarma eğitim sahasını inceledi
- 8 Vali Ergün, yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip etti
- 9 Uşak Valisi Ergün, 500 tam puan alan öğrencilerle bir araya geldi
- 10 Uşak’ta Kurban Bayramı öncesi gerekli tedbirler alındı