6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Pandemide demir-çelik’e talep arttı

Pandemide demir-çelik’e talep arttı

10.12.2020 | 12:42

Türkiye’nin dünyada yedinci büyük üretici olduğu demir-çelik sektörü hakkında konuşan Ekol Demir Çelik CEO’su Elif Tülay, pandeminin ilk dönemindeki duraklamanın yerini büyük bir ivmeye bıraktığını belirtti.

Türkiye'nin en kritik sektörlerinden biri olan Demirçelik'in pandemi ile verdiği sınav ve gelecek beklentileri A Para'da yayınlanan KOBİ Platformu programında masaya yatırıldı. Salgın döneminin ilk günlerini değerlendiren Ekol Demir Çelik CEO'su Elif Tülay, daha sonraki açılma döneminde ise ciddi bir ivme yakalandığını söyledi. Kendilerinin nitelikli üretici statüsünde olduklarını ifade eden Tülay, "Yurt dışı ve yurt içi bağlantılarımız ile gerçekleştirdiğimiz işbirlikleri ile dünyadaki büyüme ivmemizi artıracak hamlelerde bulunuyoruz. Mevcut ürerim kapasitemizi genişletmeye devam ediyoruz.

Programın ikinci konuğu ise Tezmaksan Genel Müdürü Hakan Aydoğdu oldu. Makine sektörünü dijitale taşıyan parkurda.com'u anlatan Aydoğdu, uzun süredir planladıkları ve nihayetinde yatırım yaparak hizmete açtıkları platformdan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi. İş ağının arkasındaki gücün Tezmaksan olduğunu ancak makina sektörünün birbirine bağlı olduğunu, bağlı olması gerektiğinin altını çizen Aydoğdu, Parkurda.
com'un güçlü network ağı ile başta KOBİ'ler olmak üzere Türkiye'ye büyük değer sağlayacağına inandıklarını söyledi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA