6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
CHP'li Aykut Erdoğdu ifşa oldu! Eski eşinden videolu intikam! Tuba Torun fenalaştı | Video

CHP'li Aykut Erdoğdu ifşa oldu! Eski eşinden videolu intikam! Tuba Torun fenalaştı | Video

26.06.2022 | 15:39

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, 3 ay önce Özge Erdoğdu'dan boşanarak 13 Haziran'da CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi avukat Tuba Torun ile evlendi. Oldukça lüks bir düğün yaparak çok konuşulan Aykut Erdoğdu, bu kez sosyal medyada hızla yayılan ifşa videosuyla gündem oldu. Eski eşi Özge Erdoğdu, CHP'li Aykut Erdoğdu'nun şimdiki eşi Tuba Torun ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalıştığı anları yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, 3 ay önce Özge Erdoğdu ile boşandı. Bu boşanmanın hemen ardından 2 hafta kadar önce CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi avukat Tuba Torun ile evlendi.

Eski eş Özge Erdoğdu'ya ait olduğu iddia edilen bir sosyal medya hesabından Aykut Erdoğdu ile eski eşi Özge Erdoğdu arasında geçen telefon görüşmesini içeren bir video paylaşıldı.

"İKNA ETMEYE ÇALIŞTI"
Video, "Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu'nun Torun'la ilişkisini öğrendikten sonra... Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalıştı. Daha sonra Tuba Torun ile evlendi." notuyla yayınlandı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA