6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
CHP’li eski vekilden canlı yayında şoke eden skandal hareket | Video

CHP’li eski vekilden canlı yayında şoke eden skandal hareket | Video

04.04.2020 | 12:59

Haber Global ekranlarında Erhan Ertürk'ün moderatörlüğünü yaptığı ‘Müzakare’ isimli programda ilginç bir saygısızlık yaşandı. CHP’li eski milletvekili Berhan Şimşek, Koronavirüs mücadelesi kapsamında gerçekleştirilen yayın esnasında sigara yaktı. O anlar izleyicileri şoke etti.

Haber Global ekranlarında Erhan Ertürk'ün moderatörlüğünü yaptığı 'Müzakare' isimli programda ilginç bir saygısızlık yaşandı.

Programın geçtiğimiz akşamki konukları Dr. Alihan Oral, Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu, Prof. Dr. Mustafa Cankurtaran, CHP 22. dönem milletvekili Berhan Şimşek ve gazeteci Cem Küçük oldu.

SİGARA YAKTI
Programa video konferans üzerinden bağlanan CHP'li eski milletvekili Berhan Şimşek, ekranda göründüğü anlarda sigara yaktı. Durumun fark edilmesi üzerine Şimşek'in görüntüsü ekrandan çekildi.

TEPKİ ÇEKTİ
Yapılan bu saygısız hareket sosyal medyanın gündemine otururken RTÜK'ün sigara ve alkol yasağına rağmen Şimşek'in canlı yayında binlerce insanın önünde yaptığı bu hareketi tepkiye neden oldu.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA