Operasyon yapan sahte polis eğlence mekanında yakalandı | Video

Operasyon yapan sahte polis eğlence mekanında yakalandı | Video

21.03.2020 | 11:45

İstanbul'da "Yere yat, polis" diye bağırarak silahlı baskın ve sözde operasyon yaptığı adreslerdeki insanları gasp eden ve adresleri yağmalayan sahte polis eğlence mekanında yakalandı.

Sahte polisin son yağma ve gasp olayı İstanbul Kağıthane'de 12 Mart Perşembe sabahı saat 05.30 sıralarında yaşandı. İsa M. (64), Mustafa G. (33) ve Mehmet S. (30) isimli üç kişi, Hürriyet Mahallesi Doktor Cemil Bengü Caddesi'ndeki ikamet adreslerinde gasp edildi. İddialara göre; üç kişi birlikte kaldıkları evlerinde uyudukları esnada adrese giren bir kişi, sesler üzerine kalkan İsa M.'ye "Yere yat, polis" diyerek silah doğrulttu. Sahte operasyonunu yöneten sahte polis adresin içerisinde bir el ateş etti ve üç kişiyi de silah zoruyla yere yatırdı.

EĞLENCE MEKANINDA YAKALANDI

Adrese giren sahte polis, evden iki bin 600 lira parayı silahla gasp etti ve kaçtı. Üç mağdur şikayetçi oldu. Olay yerinde inceleme yapan ve bir boş kovan bulan İstanbul Polisi, olayı gerçekleştiren Engin M.'yi (32) Sarıyer'de bir eğlence mekanında yakaladı. Şüphelinin olayda kullandığı ruhsatsız silah, şarjörü ve iki mermi ise Zübeyde Hanım Mahallesi'nde bulunan ikamet adresinde ele geçirildi. Ateşli Silahlar Kanunu'na Muhalefet, kasten yaralama, hakaret ve uyuşturucu madde ticareti suçlarından ötürü İstanbul Emniyeti'nde dört kaydı olduğu anlaşılan şüpheli İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki yasal işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine yerleştirildi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA