6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Suriyeliler Azez'de sokağa döküldü!

Suriyeliler Azez'de sokağa döküldü!

26.03.2018 | 18:22

Azez'de Suriyeliler, Türkiye'nin Tel Rıfat'ı terörist unsurlardan temizlemesi için ellerinde ÖSO ve Türk bayraklarıyla birlikte sokağa döküldü. Bölgede bulunan Özel Harekat Polislerine tatlı ikram ederek teşekkür ettiler.

Azez'de Suriyeliler, ellerinde ÖSO ve Türk bayraklarıyla birlikte sokağa döküldü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tel Rıfat'ın terörist unsurlardan arındırılması için operasyon yapılabileceği açıklamasının ardından, ellerinde Türk Bayrağı, ÖSO bayrağı ve zeytin dalları taşıyan Suriyeliler meydanlara indiler. Meskun mahal operasyonları için bölgede bulunan Türk Özel Harekat Polislerine tatlı ikram eden Azez halkı "Mehmetçik buraya, Ülkemize ne zaman döneceğiz, Türkiye'ye Teşekkür" yazılı pankartlarla yürüyüş gerçekleştirdi. İşte sıcak bölgeden Ahaber'in aktradığı bilgi ve görüntüler...

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA