6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Türkiye ekonomisi büyümeye devam ediyor | Video

Türkiye ekonomisi büyümeye devam ediyor | Video

29.05.2020 | 10:40

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) piyasaların merakla beklediği ilk çeyrek büyüme rakamlarını açıkladı. Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde corona virüs salgınına rağmen yüzde 4,5 büyüdü. Konuyla ilgili olarak Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin A Para canlı yayınına telefonla bağlanarak önemli değerlendirmelerde bulundu.

A Para'ya konuşan Prof. Dr. Kerem Alkin önemli açıklamalarda bulundu. Alkin, "Türkiye, 1. çeyrekte hiçbir dünya ülkesine nasip olmayan bir büyümenin tadına varalım. Bu çok önemli. ABD'nin bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde -5 geldi. Almayanın -3. Avrupa bölgesine bakınca çoğu ülkelerin hepsi eksi büyüme kaydetti. Bütün bu tablo içerisinde Türkiye'nin +4.5 altın gibi parlıyor. Türkiye'nin süreçleri nasıl başarılı bir şekilde yürüttüğünün de bir göstergesidir bu." dedi.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA