6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Yeni iPhone SE 2020 neden alınır? Altın oran tutkunlarına müjde! Android kullanıcıları yeni iPhone SE'nin... | Video

Yeni iPhone SE 2020 neden alınır? Altın oran tutkunlarına müjde! Android kullanıcıları yeni iPhone SE'nin... | Video

13.06.2020 | 11:57

Apple yeni iPhone SE'nin fiyatı ile şaşırttı! Apple amiral gemisi yüksek fiyatlı akıllı telefonlarının hangi özelliklerini yeni iPhone SE'de kullandı? Apple yüksek fiyatları ile bilinen iPhone akıllı telefonlarına SE ile farklı bir fiyat performans anlayışı getirmişti. Peki yeni iPhone SE (2020) fiyatı ile Android kullanıcılarını da fethedebilecek mi? Sabah Gazetesi Teknoloji ve Girişim Yazarı Timur Sırt, Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone SE'yi sizler için inceledi...

Apple iPhone SE ile altın oran tutkunları ön sırada!

Apple iPhone tutkusundan vazgeçemiyorsanız, uygun fiyatlı ve kamera performansı amiral gemisi modelleri aratmayan iPhone SE iyi bir seçenek olabiir. 4.7 inçlik iPhone SE ekranı aslında Apple'ın çok sevdiği altın oranı ifade ediyor. Altın orana tutkun pek çok Apple kullanıcısı var. Altın oranı başparmak ve tek elle tüm telefonu rahatlıkla kullanmayı temsil ediyor. Büyük ekran cazibesi her yeri kasıp kavurmadan önce Apple altın oranı uzun süre savunmuştu. Ancak şimdi ekonomik ve ekran konusunda tutucu olanlar için iyi bir seçenek oldu. Türk Telekom mağazalarında da satışa sunulan iPhone SE'de A13 Bionic çip ve 12 megapiksel kamerası, yetenekli yazılımıyla fotoğraflar ve video konusunda amiral gemilerini aratmayacağa benziyor. Pil ömrü konusunda nasıl olduğunu deneyimledikten sonra göreceğiz. Ayrıca suya, toza, darbelere dayanıklılık gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

iPhone 11 Pro almak yerine, kendinize Apple ekonomik Apple sepeti oluşturabilirsiniz, çevrenizdeki insanlarla FaceTime üzerinden sohbete devam edersiniz, Apple Store'dan aldığınız uygulamaları kullanabilirsiniz. Kısacası Apple ekosisteminde kalmak için Android platformuna göre 2 kat daha fazla ödeseniz bile, Apple ayrıcalığını yaşamak isteyenlere bu değeri satmayı beceriyor.

İşte Apple iPhone sepeti

AirPods: 1399 TL

iPhone SE 64 GB: 5299 TL

10.2 inç iPad 32 GB: 2499 TL

Apple Watch Series 3 GPS, 42 mm : 1699TL

Toplam 10 bin 896 TL KDV dahil sepetle çıkabilirsiniz.

iPhone 11 Pro 10 bin 999 TL (4 bin 414 TL'nin vergiler olduğunu söyleyebiliriz)

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA