Bursa’da 700 bin liralık altın dolandırıcılığı! 2 şüpheli tutuklandı | Video
Bursa’da, telefonla kendilerini polis, savcı ve kamu görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılar, 62 yaşındaki kadını "adınız FETÖ terör örgütüne karıştı, kimlik bilgileriniz kuyumcu soygununda kullanıldı" yalanıyla kandırarak 700 bin lira değerinde ziynet eşyasını alıp kayıplara karıştı.
DOLANDIRICILIK BÜRO AMİRLİĞİ HAREKETE GEÇTİ
Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili başlattıkları çalışma kapsamında şüphelilerin 23 yaşındaki O.U. ve 19 yaşındaki M.C.A. olduğunu tespit etti. Yapılan operasyonla her iki şüpheli, müştekiden alınan ziynet ve dövizle birlikte yakalandı. Şüpheliler, sevk edildikleri adliyede Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan şüphelilerden alınan ziynet eşya ve paralar mağdur kadına teslim edildi.
Polis yetkilileri, vatandaşları bu tür dolandırıcılık yöntemlerine karşı dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyardı.

