14 milyonluk liralık kaçak güneş gözlüğü ve telefon ele geçirildi
Adana’da polisin bir iş yerine yaptığı baskında piyasa değeri 14 milyon 100 bin TL olan gümrük kaçağı cep telefonu ve güneş gözlüğü ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yüreğir ilçesinde bulunan bir iş yerinde gümrük kaçağı ürünlerin olduğu bilgisine ulaştı. KOM ekipleri, bunun üzerine söz konusu adrese operasyon düzenledi.
Baskında gümrük kaçağı 2 bin 100 adet cep telefonu ve 12 bin adet güneş gözlüğü ele geçirildi. Ürünlerin piyasa değerinin 14 milyon 100 bin TL olduğu öğrenildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
EN SON HABERLER
- 1 Artvin’de otomobil motosiklete çarptı: 2 genç hayatını kaybetti
- 2 Uyuşturucuya karşı çıkan müezzin cami bahçesinde bıçaklandı!
- 3 Ankara'da fuhuş operasyonu: 11 iş yeri mühürlendi, 40 mağdur kadın kurtarıldı
- 4 AGS PUAN HESAPLAMA VE PUAN TÜRLERİ 2025 || AGS ve ÖABT puanı kaç yıl geçerlidir?
- 5 AGS CEVAP ANAHTARI 13 TEMMUZ 2025 | ÖSYM ile AGS soru ve cevapları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanır?
- 6 Kızılay’dan Srebrenitsa’ya “Vicdan Yürüyüşü”
- 7 Kartalkaya davasında yeni gelişme! 4 sanığa ev hapsi
- 8 Chelsea PSG dünya kupası final maçı canlı izle! Chelsea PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?
- 9 CHP’li meclis üyesi ölüme sebep oldu: İnşaat işçisi kaçak yapıda öldü
- 10 AGS SINAV SONUÇ TARİHİ 2025 | AGS ve ÖABT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM duyurdu!