15 yıllık sır perdesi aralandı! Kız bebeğini ölüme terk etmiş: Vicdansız anne tutuklandı!
Kahramanmaraş’ta 9 Aralık 2010’da boş arazide cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili faili meçhul cinayet, 15 yıl sonra aydınlatıldı. Bebeğin annesi R.Ş., kız çocuğu dünyaya getirmesi ve kayınvalidesinin baskısı nedeniyle bebeğini doğumdan hemen sonra araziye bıraktığını itiraf etti. Cani anne tutuklanırken, eşi hakkında adli kontrol kararı verildi.
Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 9 Aralık 2010'da boş arazide bebek cesedi bulunması üzerine başlatılan soruşturmada, otopsi incelemesinde bebeğin ağız ve burnunun kapatılması sonucu hayatını kaybettiği değerlendirilmişti. Yıllardır faili meçhul olarak kalan dosya, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yeniden açıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Merkür retrosu başladı mı, ne zaman sona erecek? Gökyüzünde retro dönemi!
- 2 A101 aktüel haftanın yıldızları! 24-30 Ekim 2026 A101 aktüel ürünler neler? Fırsat ürünler satışta!
- 3 Eski Milletvekili Ertan Aydın’ın adli kontrolüne itiraz! Yeniden gözaltında
- 4 Dünyayı titreten 30 lider belli oldu! Listeye damga vuran Türk lider kim?
- 5 TOKİ kiralık konut kurası ne zaman, tarih belli oldu mu? İstanbul'da 1.071 konut için kura bekleyişi!
- 6 Nevşehir’de KPSS’ye yetişmeye çalışan öğrencilerin de bulunduğu 5 araç kaza yaptı: 2 yaralı
- 7 Kağıthane’de sokakta taciz iddiası! Vatandaşlar arasında arbede çıktı: ‘Utan biraz’
- 8 MSB'den Eskişehir'deki 1'inci Hava Bakım Fabrikası'nın 100'üncü yılına ilişkin paylaşım
- 9 Yer Adana! Günlerdir her yerde aranıyordu! O ihbar korkunç gerçeği ortaya çıkardı: Mustafa’nın cesedi nehirde bulundu!
- 10 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi, hangi şehirlerde geçerli? Cumhuriyet Bayramı ulaşım tarifesi belli oldu!