17’lik katil eski sevgilisinin annesini çekiçle öldürmüştü: İddianamede kan donduran detaylar!
İstanbul Esenyurt’ta 11 Nisan’da vahşice öldürülen anne Sevda Gül ve olayda yaralanan 17 yaşındaki kızı Melisa Nur G. saldırısının iddianamesi tamamlandı. İddianamede katil zanlısı Hasan E.’nin anne Sevda Gül’ü çekiçle öldürdükten sonra eve gelen Melisa’yı boynundan bıçaklayarak “Melisa, ya burada kansızlıktan ölürsün ya da burada sevişir tatlı bir ölüm yaşarsın” dediği sözleri de yer aldı.
Kan donduran olay 11 Nisan 2025'te saat 15.05 sıralarında Süleymaniye Mahallesi 740. Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın bodrum katında meydana geldi. İddialara göre 17 yaşındaki Hasan E. kendisinden ayrılan kız arkadaşı 17 yaşındaki Melisa Nur G.'yi görmek için saat 15.05 sıralarında eve geldi. Evde yalnız olan anne Sevda Gül ile tartışma çıktı. Çıkan tartışma üzerine eline aldığı çekiçle genç kadını vahşice katletti.
MELİSA'YI BOĞAZINDAN YARALADI
Zanlı daha sonra Melisa'nın gelmesini bekledi. Bir süre sonra eve gelen Melisa Nur G.'nin ağzını tutup boynuna bıçak dayadı ve 'hemen polisi ara intihara kalktım' diye ihbarda bulun dedi. Korkuyla polisi arayan genç kız ne yapacağını bilemedi. O sırada şüpheli Melisa'yı boynundan yaralayıp evden kaçarak uzaklaştı. Bir süre sonra yapılan soruşturmanın ardından şüpheli Hasan E. yakalanarak tutuklandı.
İDDİANAMESİ HAZIRLANDI
Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, yaşanan vahşi cinayet ve zincirleme suçlarla ilgili hazırladığı 5 sayfalık iddianameyi tamamladı. Kan donduran olayla ilgili hazırlanan iddianame, cinayetin seyrini ve saldırının tüm detaylarını ortaya koydu. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Esenyurt'ta 11 Nisan 2025'te yaşanan ağır suçun tüm ayrıntılarını ortaya koydu. İddianameye göre 17 yaşındaki Hasan E., ayrıldığı kız arkadaşı Melisa Nur G.'ye yönelik saldırısını defter teslim etme bahanesiyle planlayarak gerçekleştirdi. Olayda Melisa'nın annesi Sevda Gül yaşamını yitirdi, Melisa ise ölümden döndü.
EN SON HABERLER
- 1 Şanlıurfa'da kuvvetli sağanak! Kuvvetli yağış su taşkınlarına yol açtı
- 2 İzmir'de düzensiz göçmen operasyonu! 111 kişi yakalandı
- 3 Kastamonu'da iki kamyonet çarpıştı: 9 yaralı
- 4 Erzurum'da feci kaza: Otomobil şarampole uçtu! 1 ölü, 3 ağır yaralı...
- 5 Erzurum'da hafif ticari araç devrildi! 1 ölü
- 6 Trafik kazasında yaralanmıştı: Polis memuru Tayfun Akalan şehit oldu
- 7 Silivri'deki gemi faciasında yeni gelişme: Başsavcılık açıkladı! Bir erkek cansız bedeni bulundu
- 8 Cumhuriyet’in 103’üncü yılında Türk Dünyası Ankara’da tek ses oldu
- 9 Bodrum’da kuryeyi yol ortasında darbettiler!
- 10 Türkiye'nin nüfusu açıklandı! İşte il il güncel rakamlar: En kalabalık ve en az nüfuslu yerler...