Özgecan Aslan'ın cenazesinde tabutunu kadınlar taşıdı
Tarsus'ta hunharca öldürülen Özgecan'ın cenaze namazı kılındı. Kadınlar Özgecan'ın tabutunu kendileri taşırken Mersin Büyükşehir Belediyesi de Sevgililer Günü dolayısıyla şehirde yapılacak tüm programları iptal etti.

ÖFKELİ KALABALIK CİNAYET ZANLILARINI LİNÇ ETMEK İSTEDİ - TIKLAYIN
ANNESİ: "KIZIMA BUNU YAPANLAR İDAM EDİLSİN"
Anne Songül Aslan, mezarlıktaki tören öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, kızına bunu yapanların bulunarak en ağır şekilde cezalandırılmasını isteyerek, "Masum bir kızın ölümüne neden olanların, benim kızımdan beter olmalarını istiyorum. Bu hak yerde kalmamalı, idam edilsinler" dedi.ÜNLÜLERDEN TWİTTER'DA ÖZGECAN ASLAN TEPKİSİ - TIKLAYIN
Kızının melek gibi bir insan olduğunu anlatan acılı anne, "Kalbi temiz, yüreği temiz, her konuda herkese iyilik yapan bir insandı. Hedefleri vardı, psikolojiyi bitirip kendine iş yeri açmak istiyordu. Hep çalışıyordu, hep başarılıydı, ama yapamadı maalesef. Minibüse binip eve gelirken bu katliamın olmasına ben akıl sır erdiremiyorum. Kızımın tek hatası dolmuşa binip evine mi gelmek?" diye konuştu.
Kızını kaybolduğu gün sabah okula gitmesi için kaldırdığını, harçlığını verip okula gönderdiğini belirten Songül Aslan, "Telefonu bozuktu kızımın, arkadaşının telefonundan ablasına mesaj atıyor, 'annem merak etmesin, ben akşam 20.00'de Mersin'deyim' diyor. Bekledim bekledim gelmedi. Bir kaç sonra karakola gidip kayıp müracaatında bulundum" şeklinde konuştu.
Genç kızın ablası Beste Aslan da bunu yapanların idam edilmesini istedi.
BAŞKAN KOCAMAZ, "TOPLUMUN GENETİĞİ BOZULDU"
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, olayın insanlık açısından üzüntü verici bir hadise olduğunu ifade ederek, "Mersin'in adını hep güzelliklerle anılması için mücadele veriyoruz. Ama bu tür olaylar Mersin'de yaşayan insanların herkesten daha çok üzüyor. Maalesef toplumun genetiği bozuldu, toplumda insanlık değerleri çok aşağılara düştü. Her geçen gün kadınların katledildiği bir dönemi yaşıyoruz. Bu konuda tüm toplum katmanlarının, başta yöneticiler olmak üzere herkesin kendini gözden geçirmesi lazım. İnsanlık adına üzüntü verici bir olay. Şiddetle kınıyoruz, lanetliyoruz. İnşallah tekrarı olmaz" dedi.Genç kızın dayısı Nurettin Kızıldemir de bu vahşice cinayeti işleyenlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.
EN SON HABERLER
- 1 Camcıyı vahşice katlettii! İfadesi kan dondurdu: Bunu anlayınca bıçağı şortuma sakladım...
- 2 Hayat Yeniden Vakfı’ndan Dünya Down Sendromu Günü’nde anlamlı buluşma
- 3 Son dakika: Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili yalan haber yapan Can Ataklı’ya soruşturma
- 4 SON DAKİKA | İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından izinsiz gösterilere katılmışlardı! 106 provokatör yakalandı
- 5 Barış Okan Belovacıklı’dan yeni paylaşım: ‘Hani biz demokrattık da onlar kindar nesildi?’ deyip meydan okudu!
- 6 SON DAKİKA | Antalya’da hastanede yangın; hastalar tahliye edildi
- 7 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıkladı: Öcalan'ın aile görüşmesi ile ilgili talebi değerlendireceğiz
- 8 Baldızını ve kuryeyi öldürüp gömdü! Para ve kahvaltı detayı şoke etti! Vahşetin sebebi...
- 9 8 yaşındaki Emin Berk Nalcı beton mikseri altında kalarak can vermişti: Alkollü sürücüden pes dedirten savunma!
- 10 Kartalkaya'daki otel yangınında 78 kişi ölmüştü: Otel sahibi Halit Ergül'ün eşi ve 2 kızı gözaltında