Lüks barda 'Çav Bella' kurşunu
İstanbul Beşiktaş'ta, eğlenmek için lüks bara giden 2 gece bekçisi, 'Çav Bella' şarkısının çalınmasına öfkelenip havaya ateş edince açığa alındı.

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan gece bekçileri M.Ö.A ve T.K., yanlarına arkadaşları M.C.'yi de alarak geçtiğimiz pazar akşamı Bebek sahilindeki lüks bir bara gitti. Barda ilerleyen saatlerde Çav Bella şarkısı çalmaya başladı.
AÇIĞA ALINDILAR
Şarkının çalınmasından rahatsızlık duyan ve öfkelenen bekçiler bar yetkilisi A.C. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında 2 bekçi, beylik tabancalarını çıkartarak birer el ateş etti. Barda büyük bir heyecan ve korkuya neden olan bekçiler ve arkadaşları gözaltına alındı. Bekçiler ve arkadaşları M.C, haklarında yapılan adli işlemin ardından serbest bırakıldı. Ancak bekçiler, haklarında başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alındı.


EN SON HABERLER
- 1 Jandarmadan kaçak sigara operasyonu!
- 2 CHP'li Marmaris Belediyesi'ne 'ihaleye fesat karıştırma' soruşturması! Evraklara el konuldu
- 3 Bodrum’da hatalı sürücülere ceza yağdı
- 4 SON DAKİKA | Narin Güran cinayeti davasında ara karar
- 5 Yol çalışmasında Roma dönemine ait insan kemikleri bulundu!
- 6 İtfaiye eri İrfan Acar tahliye edildi
- 7 SON DAKİKA | Bakan Kurum'dan sosyal konut müjdesi: Büyük bir kampanya yapacağız
- 8 Usulsüz rapor soruşturmasına 4 tutuklama
- 9 SON DAKİKA | İstanbul'da deprem fırtınası sürüyor! AFAD duyurdu: İstanbul 4.3 ile sallandı
- 10 SON DAKİKA | 'Para kasaları' ile gizli toplantı! Ekrem İmamoğlu gizli toplantıdan iki sır valizle çıktı