24 yıl hapisle aranıyordu: Yakalandığında jandarmaya söyledikleri pes dedirtti!
Muğla'da 3 ayrı suçtan kesinleşmiş 24 yıl 6 ay hapis kararı bulunan şahıs sahte kimlikle yakalandı. Kendini emekli Albay olarak tanıtan şahıs, görevli personele rüşvet teklifinde bulundu.
Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu, 3 ayrı suçtan 24 yıl, 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan 51 yaşındaki O.V. Köyceğiz İlçesi Gülpınar Mahallesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timi ve Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.
PERSONELE RÜŞVET TEKLİF ETTİ!
Şahsın başkasına ait kimlik kartını kullandığı, kendisini emekli albay olarak tanıttığı ve gerçek kimliğinin tespit edilmesi üzerine görevli personele rüşvet teklif ettiği tamamlanan işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA… KKTC’deki Filo Jet faciasında 18 kişi can vermişti! O ihmal pes dedirtti: Aslında hepsi kurtulabilirmiş!
- 2 SON DAKİKA... Manisa Soma'da maden faciası! 5 işçi hayatını kaybetmişti: 9 yönetici gözaltında
- 3 Önce Türk bayraklarını çöpe attı ardından sosyal medyada paylaştı! O provokasyonun altından kendisi çıktı
- 4 Haraç çetesi üyesi 11 şüpheli adliyeye sevk edildi
- 5 SON DAKİKA... İstanbul'da tramvay minibüse çarptı! Bölgeye ekipler sevk edildi: Yaralılar var...
- 6 Çöpleri belediye yerine AK Parti teşkilatı topladı
- 7 SON DAKİKA… İzmir’de Yeni Partililer birbirine girdi! Buca’daki İlçe Başkanlığı seçimi savaş alanına döndü…
- 8 Sosyal medyada skandal yayınlar yapmışlardı! 10 sözde fenomenin aylık geliri dudak uçuklattı
- 9 Osmaniye’de akılalmaz hırsızlık! Önce kovaladılar ardından eve girip kaçırdılar: O anlar kamerada…
- 10 Van’da zehir tacirlerine operasyon: 517 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi