4 belediye daha AK Parti’ye geçiyor: MKYK toplantısı sonrası rozet takılacak
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı öncesinde, Türkiye’nin farklı illerinden kadın belediye başkanları AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan da belediye başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Öte yandan bugün AK Parti’ye yeni belediye başkanlarının katılması bekleniyor. 3’ü CHP’den, 1’i Yeniden Refah Partisi’nden olmak üzere toplam 4 belediyenin AK Parti’ye geçmesi bekleniyor.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kadın belediye başkanlarını kabul etti. AK Parti Kongre Merkezindeki kabul, basına kapalı gerçekleşti.
Kabulde, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in de aralarında bulunduğu 18 il ve ilçe belediye başkanı da hazır bulundu.
EN SON HABERLER
- 1 Edirne’de park halindeki otomobil alev alev yandı
- 2 Otomobil yol çalışması için açılan çukura düştü: 1 ölü, 5 yaralı
- 3 Mardin'de iki otomobil çarpıştı: 6 yaralı
- 4 Esenler’de 5 katlı binanın çatısındaki yangın söndürüldü
- 5 Kocaeli'de feci kaza: Motosiklet ile cip çarpıştı! 1'i çocuk 2 kişi öldü
- 6 İçişleri Bakanlığı'ndan 'sağanak' uyarısı
- 7 Hakkında 33 yıl 2 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
- 8 Samsun’da otomobille ile hafif ticari araç çarpıştı: 5 yaralı
- 9 Malatya’da uyuşturucu operasyonu: 10 tutuklama
- 10 Antalya'da yürek yakan kaza: Üniversiteli Yağnur hayatını kaybetti