Adana’da adres sorma bahanesiyle kapkaç yapan adam yakalandı
Adana’da 29 yaşındaki Mustafa A. adres sormak için 63 yaşındaki E.Y.’nin yanına gitti. Adresi bilmediğini söyleyen E.Y. anlık dalgınlıkla telefonunu Mustafa A.’ya kaptırdı. Polisin çevredeki güvenlik kameralarına bakması sonucunda hırsız kısa sürede yakalandı.
Kapkaç olayı, 25 Ekim'de saat 10.00 sıralarında, Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesi'ndeki İnönü Parkı'nda meydana geldi. Caddede yürüyen Mustafa A., adres sormak için parktaki bankta oturup, cep telefonuyla konuşan E.Y.'nin yanına gitti.
Mustafa A., sorduğu adresi bilmediğini belirten E.Y.'nin elindeki cep telefonunu çalıp kaçtı. E.Y.'nin yardım istediğini duyan çevredekilerin peşinden koştuğu Mustafa A., yakalanamadı.
İhbar üzerine Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin kimliğini Mustafa A. olarak belirledi. Cep telefonunu bir iş yerine sattıktan sonra evine gittiği belirlenen Mustafa A., adresine yapılan baskında yakalandı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa A., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
EN SON HABERLER
- 1 Mercan Köşk 7. bölüm izle atv: Mercan köşk yeni bölümde neler olacak?
- 2 Yola çıkacaklar dikkat! İstanbul'da bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak
- 3 Türkiye’nin eski il haritası ortaya çıktı! Türkiye’de bir zamanlar il olan 11 ilçe...
- 4 MKE tüfekleri uluslararası yarışmaya damga vurdu! KN-12 birinci, KNT-76 üçüncü oldu
- 5 Ekrem İmamoğlu'ndan 50 milyon dolarlık skandala ticaret kılıfı! "Bağış dediğimiz rüşvet çıktı"
- 6 Pazar günü hava nasıl olacak? Meteoroloji’den İstanbul için yeni tahmin
- 7 Dünyanın en iyi geleneksel tarifleri seçildi! Türk mutfağı yine sahnede
- 8 Türkiye’nin en huzurlu ilçeleri belli oldu! 29 yerleşim yeri Cittaslow listesinde!
- 9 SON DAKİKA | Vali Gül açıkladı: Ayazağa'da yıkım başladı!
- 10 KYK burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler GSB’de!