Adana'da bir farklı lezzet: Sucuk döner
Adana’da sucukların döner şişine geçirilip pişirilmesiyle yapılan ‘sucuk döner’ rağbet gören bir lezzet oldu. Sucuk döner satışı yapan Yusuf Ayaz, günde 200-250 adet sucuk döner sattığını söyledi.
Kıyma, et ve baharat karışımını, hayvan bağırsaklarında kurutularak yapılan sucuk, yüzyıllardır kahvaltı sofralarının, mangalların vazgeçilmez lezzeti olmaya devam ediyor. Adana'da yaklaşık 42 yıldır sucuk üretimi yapan Yusuf Ayaz, merkez Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi'ndeki iş yerinde 'sucuk döner' satmaya başladı. Sucukların döner şişine geçirilerek pişirilmesiyle yapılan sucuk döner, Adanalıların ilgi gösterdiği bir lezzet oldu.


EN SON HABERLER
- 1 Bu nasıl doktor? Kadınlara hamilesin diyerek bakın neler yaptı!
- 2 Isparta'da başıboş köpekler 9 yaşındaki çocuğa saldırdı
- 3 Niğde'de şok baskın! Kaçakçıların satmaya çalıştığı mumya ele geçirildi!
- 4 İzmir’de FETÖ operasyonu: 8 gözaltı
- 5 İstanbul’un 39 ilçesi için çarpıcı rapor: Her 5 haneden birinde tek kişi yaşıyor
- 6 Afyonkarahisar’da yasa dışı silah kaçakçılığına ağır darbe! Bakan Yerlikaya: "Silah kaçakçılarına göz açtırmayacağız"
- 7 İzmir'de Sahil Güvenlik ekipleri 38 düzensiz göçmen yakalandı
- 8 KENT KONUT İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş. İHALE İLANI
- 9 GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
- 10 Antalya'da korkunç olay: Eşini 5 kurşunla katletti! Kızının ses kaydı duruşmada dinletildi: Annem kanlar içinde...