Son Güncelleme: Çarşamba 22.11.2017 11:18
Adana’dan dünyaca ünlü restoranlara kurbağa bacağı
Türk yemek kültüründe yeri olmayan, ancak içerisinde barındırdığı zengin protein bakımından Avrupa'daki lüks restoranların menülerine giren kurbağa bacağı Adana ekonomisine yıllık 700 bin euro katkı sağlıyor. Sasu Su ve Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Nil Ece Yamanyılmaz, "Bizim kurbağalarımız başta Fransa olmak üzere birçok Avrupa ülkesine gidiyor. Adana kurbağası renk, tat ve boyut bakımından en idealidir o nedenle bizim kurbağalarımız hep revaçta" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 6 Şubat Depremi'nde yıkılan Furkan Apartmanı davasında ara karar: 'Kolon kesenlere' tahliye!
- 2 Adana'da motosiklet fabrikasında yangın! Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi; hava desteği de istendi
- 3 Yerli motor ile Türk Havacılık tarihinin irtifa rekoru! TB3 2 uçuşunu da başarıyla tamamladı
- 4 SON DAKİKA | AFAD duyurdu: Hatay'da korkutan deprem!
- 5 Türkiye’deki üniversitelilerden yabancı üniversitelilere Gazze desteği
- 6 Hataylı Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar şehit oldu
- 7 Yapay zeka destekli "4. İstanbul Dijital Sanat Festivali" AKM'de sanatseverlerle buluştu
- 8 Meteoroloji’den 15 il için sarı kodlu uyarı! Önümüzdeki 4 güne dikkat: Sağanak, gök gürültülü sağanak…
- 9 Taksiciye kumar borcundan kanlı infaz!
- 10 Adem Murat Yücel’den Bahçeli’ye sürpriz ziyaret