Ankara'da kafatası ve kemikler bulunmuştu: Yasak aşk cinayetini mi işaret ediyor? 'Kardeşime ait'
Ankara'nın Polatlı ilçesinde dün yapılan kazı çalışması sırasında insana ait olduğu düşünülen kemikler ve kafatası bulunmuştu. Aynı ilçede yaşayan Rıza Koçak, toprağa gömülü halde bulunan insan kafatası ve kemiklerinin 15 yıldır haber alamadığı kardeşi Bünyamin Koçak'a ait olduğunu iddia etti.
Polatlı'da dün bir arazide inşaat amaçlı yapılan kazıda insana ait olduğu belirtilen kafatası ve kemik parçaları bulunmuştu. Olayla ilgili konuşan Rıza Koçak (61), topraktan çıkarılan kalıntıların 15 yıldır haber alamadığı kardeşi Bünyamin Koçak'a ait olduğunu düşündüğünü söyledi. Kardeşinin eşi S.K. ile onun sevgilisi Ö.E. tarafından öldürüldüğünü ileri süren Koçak, şüphelilerin o dönem delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldığını ifade etti. Bulunan kemikler sayesinde yeniden umutlandıklarını ve 15 yılın sonunda olayın aydınlatılacağına inandıklarını söyleyen Koçak, hukuk mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.
EN SON HABERLER
- 1 Süt veya yoğurda birkaç damla ekleyin! Evde kalıp gibi çökelek yapmanın sırrı çözüldü
- 2 İstanbul trafiğine şükredeceksiniz! 12 gün boyunca otoyoldan çıkamadılar: Yüz binlerce kişi isyan etti
- 3 SON DAKİKA... Çanakkale'de gizemli olay! Sahilde kayalıklara vurmuş erkek cesedi bulundu
- 4 Kızını hastanede silahla öldürmek istedi: Özel harekatın operasyonuyla kıskıvrak yakalandı
- 5 Kombiyi Kış Boyu Bu Derecede Sabit Tutun! Ustalardan Isınma Tüyosu
- 6 Mersin’de yangın paniği! Binadaki onlarca kişi saniyelerle böyle kurtarıldı: Ekiplerin alevlere müdahalesi devam ediyor!
- 7 Mersin, Çanakkale ve Antalya’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi! Evleri su bastı: Yollar göle döndü
- 8 Sarıgül skandalında yeni gelişme: 'Cinsel saldırı’ suçundan 8 gözaltı
- 9 Yer Taksim! Kaza sonrası başına gelmeyen kalmadı: Önce kaçırıldı ardından darp edilip gasp edildi!
- 10 İş vaadiyle dolandırıcılık: 7 bin 500 liraya iş imkanı! SABAH mağdur ifadelerine ulaştı...