Antalya'da kavga: 2 ölü 3 yaralı
Antalya'da iki komşu aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesi'nde yaklaşık 6 ay önce yaşanan arabaya taş atma meselesi yüzünden, Tuncer Yener, Serhat Yener, Ferhat Yener ile komşuları Şehmuz Tunç ve Evren Tunç arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Tunç kardeşler evlerinden getirdikleri pompalı tüfek ile kendilerine bıçakla saldıran baba ile iki oğluna ateş açtı. Baba Tuncer Yener olay yerinde hayatını kaybetti, oğulları, Serhat ve Ferhat Yener yaralandı. Serhat ve Ferhat Yener ile olayda bıçakla kolundan yaralanan Şehmuz Tunç çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Serhat Yener de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, Ferhat Yener'in ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Tuncer ile Serhat Yener'in yakınları olay yerinde fenalık geçirdi.
Şehmuz Tunç'u gözaltına alan polis, olay yerinden kaçtığı belirtilen Evren Tunç için ise arama çalışması başlattı.
EN SON HABERLER
- 1 Bursa’da pilav gününde 100 kişi hastanelik oldu
- 2 Peteğin üstünü silmek yetmiyor! Asıl tozlar bu bölümde birikiyor
- 3 Bursa'da yalnız yaşayan bir kişi evinde ölü bulundu
- 4 Kontrolden çıkan kamyonet markete girdi
- 5 Trabzon’daki silahlı saldırının şüphelileri Çatalca’da yakalandı
- 6 Rize'de feci kaza! Minibüs ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü
- 7 Sulama kanalına düşen çocuk hayatını kaybetti
- 8 Eski apartmanların girişlerine dikkatli bakın! Bu ayrıntılar boşuna yapılmadı
- 9 CHP’den Üsküdar Belediyesi açıklaması! Yeni Parti ve CHP ayrı adaylar çıkaracak
- 10 Ayazağa'da gece mesaisi: Sel felaketinin izleri siliniyor!