Antalya'da şüpheli ölüm: 34 yaşındaki genç adam evinde ölü bulundu
Antalya'da ailesinin kendisine ulaşamaması üzerine ihbarda bulunulan 34 yaşındaki genç adam, evinde ölü bulundu. Gencin cansız bedeni ölüm nedeni belirlenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
Olay, Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi 782 Sokak'ta bulunan bir apartmanın 1'inci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evde yalnız kaldığı öğrenilen 34 yaşındaki Şiho Durmaz'a ulaşamayan aile bireyleri, durumdan şüphelenerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.
EN SON HABERLER
- 1 Türkiye’de eşi benzeri yok: Bu mahalledeki herkes Öztoprak! ‘Faturalarımız bile karışıyor’
- 2 2 litre su kuralı tarihe mi karıştı? Bilim insanları cevabı açıkladı
- 3 Meriç Nehri'nde korkunç manzara: Kayıp 2 çocuk aranıyordu! Parçalanmış ceset bulundu...
- 4 İstanbul'da yağmur ne zaman duracak? Meteoroloji'den 17-18 Ekim hava durumu ve uyarılar
- 5 SON DAKİKA… Mustafa Sarıgül ve ailesine kara para operasyonu: Emir Sarıgül 100 milyon euro'yu hesabına böyle indirmiş
- 6 SON DAKİKA HAVA DURUMU… İstanbul için sağanak ve fırtına alarmı! Meteoroloji saat verdi: 45 il için turuncu ve sarı kodlu uyarı!
- 7 Eskişehir'de sır ölüm: Komşusunun evinde hayatını kaybetti!
- 8 Bakırköy’de feci kaza! Tanker devrildi: Yaralı var!
- 9 Eczacıbaşı Vakıfbank maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Sultanlar Ligi'nde 4.Hafta
- 10 Sağlık Bakanlığı personel alımı dağılımı Resmi Gazete'de! 31 bin sağlık personelinde hangi branşlar var?