Giriş Tarihi: 6.1.2013

Antep'in baklavası Hatay'ın künefesi

ABD'nin ünlü mutfak kültürü dergisi Saveur'un "The Way We Cook" isimli son yayınında dünyanın çeşitli yörelerinden "yemek" portlerine yer verildi. Kitapta, Antep'te yemek yapan kadınlar, baklava, İstanbul'un ünlü Vefa Bozacısı ile yine İstanbul'un dönercileri ve Hatay'ın künefesi tanıtıldı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.