Askeri araç kazasında şehit olan asker için tören düzenlendi
Iğdır’ın Aralık ilçesinde askeri araç kazasında şehit olan piyade sözleşmeli er Ziyar Koparan, törenle memleketine uğurlandı.
Iğdır 5. Hudut Tugay Komutanlığında düzenlenen törende, şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı alana getirildi. Öz geçmişinin okunması ve dua edilmesinin ardından şehidin naaşı, silah arkadaşlarının omzunda bir süre taşındıktan sonra cenaze nakil aracına konuldu. Şehit Koparan'ın naaşı dualarla memleketi Hakkari'ye uğurlandı.
Törene, Iğdır Valisi Mustafa Fırat Taşolar, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Burhan Aktaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özkan Şenol, Iğdır İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Özden, askerler ve polisler katıldı. İlçede dün meydana gelen kazada Koparan şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştı.
EN SON HABERLER
- 1 Bakan Çiftçi'den suç örgütlerine sert mesaj: "Hiçbir suç örgütü devlete meydan okuyamaz"
- 2 Kamera kayıtları ele verdi! Ankara’da drift atan 16 kişi gözaltına alındı
- 3 DGS ek tercih sonuçları açıklanıyor! ÖSYM ile DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman belli olacak?
- 4 Kasım celbi e-Devlet sorgulama ekranı: Askerlik yerleri nasıl sorgulanır, nereden öğrenilir?
- 5 Konya’da akılalmaz dolandırıcılık kamerada! Kilolarca altınla kuyumcuya gitti: Sahtekar suçüstü yakalandı!
- 6 Ankara ve Edirne’de yasa dışı bahis operasyonu: 63 gözaltı
- 7 Kadın kılığına giren tetikçi ölüm saçtı! Mustafa Erdem’e kurşun yağdırarak katletmişti: O sarışının kimliği belli oldu!
- 8 Sahanda yumurtayı zeytinyağı veya tereyağıyla pişirmeyi bırakın
- 9 Celtic - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? BJK Avrupa Ligi maç takvimi
- 10 SON DAKİKA… Kurgu kazalarla 25 milyonluk vurgun! 17 sigorta şirketini böyle dolandırdılar: Kiralık 'sürücü' kullanmışlar!