Bakan Şimşek'ten Shakespeare esprili 'saç ve diş turizmi' paylaşımı
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından, İngiliz bir sayfanın Türkiye'deki sağlık turizmini William Shakespeare üzerinden esprili şekilde ele aldığı gönderiyi yeniden paylaştı.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından, İngiltere'deki gelişmeleri mizahi bir dille yorumlayan bir hesabın Türkiye'deki sağlık turizmini ünlü İngiliz yazar William Shakespeare üzerinden esprili şekilde ele aldığı gönderi yeniden paylaştı.
"No Context Brits" isimli hesaptan yapılan paylaşımda, ünlü yazar William Shakespeare'in görseli ile Türkiye'nin sağlık turizmine atıf yapılarak "William Shakespeare, Türkiye'yi ziyaret ettikten sonra (1610)" ifadeleriyle paylaşıldı. Paylaşılan görselde ise Shakespeare'in dişleri ve saçları dikkat çekti.
EN SON HABERLER
- 1 Dünyanın en iyi atıştırmalıkları açıklandı: Türkiye’den 3 dev lezzet dünya devlerinin önüne geçti!
- 2 Nevşehir’de feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti!
- 3 Kaçak silah imalathanesine baskın: 23 silah ele geçirildi!
- 4 Adıyaman’da 6 yaşındaki çocuk pencereden düştü!
- 5 Sokak ortasında silahlı saldırıya uğramıştı: Hayatını kaybetti!
- 6 Üniversite öğrencisi genç kız yolda saldırıya uğramıştı: Dehşet anlarını anlattı! “1 metre ileriye savruldum”
- 7 Kütahya’da inşaat işçisinin kahreden sonu: İskeleden düşerek can verdi!
- 8 2027 dünya üniversite sıralaması açıklandı! Türkiye’den hangi okullar var?
- 9 Fon soruşturmasında yeni gelişme: Ertan Aydın tutuklamaya sevk edildi
- 10 Güllü cinayetinde Tuğyan'a verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı