Bakan Yerlikaya'dan kayıp Rojin açıklaması! Başörtüsü Van Gölü kıyısına vurdu
Son dakika haberi... Van'da, 12 gündür kayıp üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i (21) arama çalışmaları devam ediyor. Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Kabaiş'ten, 27 Eylül'den bu yana haber alınamıyordu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün Van Gölü kıyısına vuran ve Rojin kızımıza ait olduğu ailesi tarafından belirlenen başörtü bulunmuştur.” ifadelerini kullandı.
Son dakika haberi... Van'da, 12 gündür kayıp üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i (21) arama çalışmaları devam ediyor. Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Kabaiş'ten, 27 Eylül'den bu yana haber alınamıyor.
EN SON HABERLER
- 1 Uşak’ta kan donduran olay: Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi!
- 2 48 bin fotoğraf ile Ekrem İmamoğlu’nun A Takımını deşifre etmişti: İşte Rabia Karaca’nın telefonundan çıkan yeni görüntüler!
- 3 Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: Tedavisi tamamlanınca tutuklandı
- 4 Antalya'da yanmış ceset vakasında korkunç detaylar: Savunması pes dedirtti!
- 5 Kayıp olarak aranıyordu: Cansız bedeni ormanlık alanda bulundu!
- 6 Atlas'ın acılı annesi SABAH'a konuştu: "Bunlar çocuk değil katil"
- 7 SON DAKİKA... İstanbul ve Sakarya'da eş zamanlı fuhuş operasyonu! Detaylar şaşkınlık yarattı: Kod adı pembe orkide!
- 8 İETT otobüsünde duman paniği! Yolcular tahliy edildi
- 9 Atlas'ın acılı annesi SABAH'a konuştu: "Bunlar çocuk değil katil"
- 10 Birinci Dünya Savaşı'nda hayatını kaybeden Hint askerler Haydarpaşa İngiliz mezarlığında anıldı