Bankada dehşeti yaşatan saldırgan tutuklandı
İzmir’in Karabağlar ilçesinde bir banka şubesine gelen C.A. özel güvenlik görevlisine ait silahı ele geçirerek 5 banka çalışanını rehin aldı. Polis ekipleri çalışmaları sonucu şahsı gözaltına almıştı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli C.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Karabağlar İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesine dün saat 16.30 sıralarında gelen C.A. isimli şahıs, özel güvenlik görevlisine ait silahı alarak banka içerisinde bulunan 5 çalışanı rehin aldı. Olayın bildirilmesi üzerine ilgili birimlerce ivedilikle gerekli güvenlik tedbirleri alındı, müzakere ve özel harekât unsurlarınca yürütülen çalışmalar sonunda rehin alınan 5 banka çalışanı güvenli bir şekilde kurtarıldı ve şüpheli C.A. gözaltına alındı.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Olayla ilgili olarak İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından derhâl soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın etkin ve koordineli bir şekilde yürütülmesi amacıyla 2 Cumhuriyet Başsavcıvekili ile 2 Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi. Soruşturma, titizlikle ve çok yönlü olarak sürdürülüyor. Soruşturma kapsamında gözaltında olan C.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
EN SON HABERLER
- 1 Güllü cinayetinde Tuğyan'a verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı
- 2 SON DAKİKA… “Köln’ün Babası” lakaplı Necati Coşkun Arabacı’ın yargılandığı davada karar çıktı! 15 yıl hapis cezası
- 3 İstanbul Barosu Genel Kurulu’nda yumruklu kavga!
- 4 İstanbul’da gece kulüplerine operasyon: 32 kişiye işlem yapıldı!
- 5 Fransa’da yeni protesto dalgası: Polisten gazlı müdahale! 135 gözaltı
- 6 SABAH duyurmuştu: Soykırım destekçisi Maxim Galkin’in İstanbul gösterisine izin yok!
- 7 Başkan Erdoğan, Darphane-i Amire Müzeleri'ni gezdi! Eserler hakkında bilgi aldı
- 8 SON DAKİKA… Şarkıcı Nev hayatını kaybetti
- 9 Mardin''de feci kaza! Otomobil su kanalına uçtu: Aynı aileden 4’ü çocuk 6 ölü
- 10 Sarıgül soruşturmasında yeni gelişme: 12 gözaltı, Titanic Hotel ve Altınbaş Holding'den isimler var...