Çarşamba 16.02.2011 11:40

Başarının sırrı

Tokluk hissi yemeğe başladıktan 20 dakika sonra ulaşır. Diyette başarının sırrı, kendinizi uzun süre tok hissetmenizde gizlidir. Tokluk hissi sadece yemeğin miktarına bağlı değildir, türüyle de ilişkilidir.
Toklukta payı olan diğer bir kavram, hazırlanan yemeklerin lezzet ve çeşitlilik içermesidir. Yüksek lifli gıdalar, kepekli tahıllar sebze ve meyveler, hacimli olmalarının yanında daha uzun sürede sindirildiklerinden tok tutma özelliği de taşırlar. Ayrıca yağ içerikleri çok düşük olduğundan daha az kalori alırsınız. Yine dikkat edilmeniz gereken diğer nokta şu: Yiyecekleriniz aynı zamanda vitamin, mineral ve antioksidan içerikleriyle yüksek değerlerde olmalı.
HABERİN TAMAMI CAFE RUJ'DA!

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.