Başıboş köpek dehşeti! Kümes dolusu hayvan telef oldu
Ağrı'nın Patnos ilçesinde başıboş köpeklerin saldırısı büyük bir zarara neden oldu. Sarısu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Haydar Özyavuz'a ait bahçedeki 25 hindi ve tavuk telef oldu.
Ağrı'nın Patnos ilçesinde meydana gelen olay, öğle saatlerinde Haydar Özyavuz'un kısa bir süreliğine evine gittiği sırada yaşandı. Eve döndüğünde hayvanlarını yerde hareketsiz halde bulan Özyavuz, büyük bir üzüntü yaşadı.
EMEK VERİP BÜYÜTTÜM TELEF OLDU
Saldırının ardından konuşan Haydar Özyavuz, hayvanların hem manevi hem de maddi değerinin büyük olduğunu belirterek, "Emek verip büyüttüğüm hayvanlarım bir anda telef oldu. Gerçekten çok üzgünüm. Yetkililerden başıboş köpekler konusunda önlem alınmasını istiyorum" dedi.
Mahalle sakinleri de benzer olayların daha önce de yaşandığını belirterek, güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti.
EN SON HABERLER
- 1 Bandırma'da yağ fabrikasında yangın
- 2 Niğde'de iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı
- 3 Balıkesir’de yağ fabrikasında yangın!
- 4 Kablosuz süpürgenin şarjı çabuk mu bitiyor? Batarya ömrünü uzatan 4 altın kural
- 5 Sevdan Bir Ateş 5.bölümüyle yayınlandı: Show TV ile Sevdan Bir Ateş son bölümü izle!
- 6 Ankara’da Gazze için yüzlerce kişi yürüdü
- 7 MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 7 Ekim Çarşamba MasterChef Türkiye eleme adayları açıklandı
- 8 Mersin'de dolandırıcılık operasyonu: 5 tutuklama
- 9 Aşk ve Taht 5.bölüm izle! ATV ile Aşk ve Taht son bölümüyle yayınlandı
- 10 T.C. ELAZIĞ SULH HUKUK MAHKEMELERİ SATIŞ MEMURLUĞU