Bebek katillerinin sicili kabarık
Ali Dirik: Güney Hastanesi Başhekimi Ali Dirik'in, yoğun bakım kamera kayıtlarını sildiği ifade edildi. Başhekim Dirik hastaneye bebek sevki karşılığında ücret ödemesi yaptığı, yapılan tüm usulsüzlüklerden de haberdar olduğu sanık ifadelerine yansıdı. Şeyhmus Çelik: Doktor Şeyhmus Çelik hakkında ise Kaya bebek hayatını kaybettiği sırada hastanede olması gerekirken Esenler Güney Hastanesinde olduğu iddia edildi. Mehmet Gürül: TRG Hospital Hastanesinde doktor olarak çalışan Mehmet Gürül'ün, hasta başına SGK'dan daha fazla para almak için epkiriz raporlarında oynama yaptığı, kaydedildi.
Serenay Şenkalaycı:Hemşire Serenay Şenkalaycı'nın usulsüz şekilde ilaç düşümü yaptığı belirtildi. Murat Mantuş: TRG Hospital Hastanesi müdürü Murat Mantuş'un yenidoğan yoğun bakımı tam kapasite doldurma ve ciro artırma için Fırat Sarı'ya baskı yaptığı kaydedildi. Ceren Hatice Kırım: Beylikdüzü Medilife Hastanesi hemşiresi Ceren Hatice Kırım'ın demetim sırasında yoğun bakım kapasitesinin üstünde bebek bulunduğu ve bunu gizlemek için bebeklerin sağlığını tehlikeye atarak bir bebeği normal odaya aldığı belirtildi.
EN SON HABERLER
- 1 Malatya'da yarın okullar tatil mi? 14 Ocak Çarşamba Malatya kar tatili için gözler valilik duyurularında!
- 2 Afyonkarahisar'da yarın okullar tatil mi? 14 Ocak Çarşamba Afyonkarahisar kar tatili için gözler valilikte!
- 3 Düzce'de yarın okullar tatil mi? 14 Ocak 2026 Çarşamba Düzce kar tatili için gözler valilik kararında!
- 4 SON DAKİKA... İki öğretmeni öldürüp su kuyusuna atmıştı! Cani Cafer Arslan hakkında çarpıcı gelişme!
- 5 SON DAKİKA: Ekrem İmamoğlu'nun jetiyle Kıbrıs'a kumar turu! Selen Görgüzel'in ifadesi ortaya çıktı! Dikkat çeken Emel Müftüoğlu detayı
- 6 Oyuncu Oktay Kaynarca: Alnım açık, başım dik!
- 7 Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanına tazminat ödeyecek
- 8 Haliliye'de feci kaza! Sürücü hayatını kaybetti
- 9 Dünyanın ve Türkiye’nin en zeki 52 şehri açıklandı: Bakın hangi kentler var...
- 10 Kayseri'de cenaze taşıyan minibüs devrildi. Çok sayıda yaralı var