Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'ye yurt dışına çıkış yasağı
İzmir Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Başsavcılığın "tutuklama" talebiyle yaptığı itirazı değerlendiren mahkeme, Eşki ve beraberindeki şüpheliler hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirdi.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'nin de aralarında bulunduğu şüphelilerin serbest bırakılmasına itiraz etti. Başsavcılık şüpheliler hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.
Talepleri değerlendiren İzmir 7'nci Sulh Ceza Hakimliği Başsavcılığın tutuklamaya yönelik yakalama talebini reddederken, Ekşi'nin de aralarında bulunduğu şüpheliler için yurtdışı çıkış yasağı kararı verdi.
Şüphelilerden A.A. dün Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından yurt dışı yasağıyla salıverilirken, diğer şüpheliler ise doğrudan serbest bırakılmıştı.
EN SON HABERLER
- 1 Kadıköy'de 3 katlı ahşap köşk yandı
- 2 Isparta’da can pazarı: 3 İHH gönüllüsü kurtarıldı!
- 3 Bursa’da pilav gününde 100 kişi hastanelik oldu
- 4 Peteğin üstünü silmek yetmiyor! Asıl tozlar bu bölümde birikiyor
- 5 Bursa'da yalnız yaşayan bir kişi evinde ölü bulundu
- 6 Kontrolden çıkan kamyonet markete girdi
- 7 Trabzon’daki silahlı saldırının şüphelileri Çatalca’da yakalandı
- 8 Rize'de feci kaza! Minibüs ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü
- 9 Sulama kanalına düşen çocuk hayatını kaybetti
- 10 Eski apartmanların girişlerine dikkatli bakın! Bu ayrıntılar boşuna yapılmadı