Büfeden çaldığı döner bıçağıyla boğazını kesip kendisini yaraladı
İstanbul Fatih'te iddiaya göre, sahildeki büfeden döner bıçağını bir anda alan adam, boğazını keserek kendisini yaraladı. Ağır yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, olaya ilişkin inceleme başlatıldı.
Dehşet veren olay saat 12.30 sıralarında Fatih Sirkeci Vapur İskelesi'nde meydana geldi. Bir büfeden döner bıçağını çalan şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle bağırmaya başladı ve ardından boğazını kesti.
Olayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayı gören vatandaşlar şahısın büfeden aldığı bıçağı kendisine ve boğazına sapladığı ve üzerini çıkararak 'Ben mehdiyim kıyamet kopsun' diye bağırdığı ve sahil taşlarının üzerine uzanarak yattığını söylediler. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde flaş gelişme! Aleyna Kalaycıoğlu ve Alaattin Kadayıfçıoğlu hakkında karar
- 2 Dünyanın en küçük ülkeleri açıklandı! Bazıları bir ilçeden bile küçük
- 3 Ejegül davasında yeni gelişme! Olay yerinde keşif kararı: Ayşe Tokyaz’ın ikizi tanık olarak dinlenecek!
- 4 Şanlıurfa’da mide bulandıran görüntüler! Halk sağlığıyla oynadılar: Yüzlerce kilogram küflü salça ele geçirildi!
- 5 Yargıtay‘dan Duygu Delen davasında karar
- 6 Türkiye'de en çok kullanılan isimler açıklandı! Listede isminiz var mı? İşte Türkiye'nin isim haritası!
- 7 Alanya’da merdivenlerden düşen Polonyalı turist öldü, eşi tutuklandı
- 8 Minik Adara'yı boğup cesedini kömürlüğe saklamıştı: Cani babanın cansız bedeni böyle bulundu!
- 9 Soner Alp’e son görev: Gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı!
- 10 IQ seviyesi en yüksek 21 il açıklandı! İşte Türkiye'nin en zeki şehirleri...