Çay bahçesinde "yüksek ses" dehşeti! Kendisini uyaran garsonu defalarca bıçakladı
Aksaray'daki bir çay bahçesinde garsonun yüksek sesle konuşan müşteriyi uyarması sonucu deliye dönen adam dehşet saçtı. Öfke nöbetine giren Ramazan Ö., 22 yaşındaki genci herkesin gözü önünde defalarca bıçakladı. Talihsiz garson yaşam savaşı veriyor.
Olay, saat 18.00 sıralarında Sarıyahşi ilçesindeki bir çay bahçesinde meydana geldi. Çay bahçesinde garson olarak çalışan Samet Can Yıldız, iddiaya göre yüksek sesle konuşan Ramazan Ö.'yü uyardı. İkili arasında çıkan tartışma büyüyünce Ramazan Ö. yanında taşıdığı bıçakla Yıldız'ı göğsünün 2 yerinden ve sırtından yaraladı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Ramazan Ö.'yü bıçakla birlikte yakalayıp gözaltına aldı. Yıldız ise ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
EN SON HABERLER
- 1 Davayı karara bağlama vaadiyle 1 milyon 829 bin lira dolandırdı: Sahte başsavcı vekili ile 2 kişi yakalandı!
- 2 Adıyaman’da feci kaza! Otomobil ile minibüs çarpıştı; Çok sayıda yaralı var
- 3 Ankara’da suç örgütüne operasyon! 5 şüpheli tutuklandı
- 4 Adıyaman’da otomobil ile minibüs çarpıştı: 12 yaralı!
- 5 Artvin’de TIR kontrolden çıktı: Deniz kenarında kayalıklara takıldı!
- 6 16 yaşındaki çocuk iş yerinde başından vuruldu!
- 7 Otomobil park halindeki araçlara ve yayaya çarptı
- 8 Başından vurulan 16 yaşındaki çocuk ağır yaralandı
- 9 Türkiye'nin en sıra dışı binaları belli oldu! Mimari tasarımları görenleri şaşırtıyor
- 10 Donör kadınları katalog yaptılar! Kan grupları, göz-ten-saç renkleri arşivlendi! İşte o mesajlar