Çeşme'yi sağanak vurdu! Yollar göle döndü
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarıları karşılık bulmadı. Yeni Partili Çeşme Belediyesi günler öncesinden yapılan uyarılara kulak tıkayınca olan yine vatandaşa oldu. Gün içinde meydana gelen yağışlar nedeniyle ilçede çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Yollar göle dönerken araçlar ilerlemekte büyük güçlük çekti.
İzmir'in turistik ilçesi Çeşme'yi yağmur vurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün günler öncesinden yaptığı uyarılar karşılık bulmayınca yağan yağmur ilçe genelinde bildik görüntüler oluşmasına neden oldu.
CADDE VE SOKAKLAR GÖLE DÖNDÜ
Yağmurun kısa sürede etkisini artırması üzerine ilçede cadde ve sokaklar göle döndü. Çok sayıda ev ve işyerini su basarken ilçe merkezindeki araç trafiği de yağmurdan olumsuz yönde etkilendi. Cadde ve sokakların göle dönmesi nedeniyle araçlar yollarda ilerlemekte büyük güçlük çekti. Yağışın dinmesinin ardından suların çekilmesiyle hayat normale döndü.
ÇOK SAYIDA EV VE İŞYERİNİ SU BASTI
Yaşananlara isyan eden vatandaşlar her yağmurda benzer görüntülerle karşılaşmaktan bıktıklarını söyledi. Belediye yönetimini sert bir dille eleştiren vatandaşlar; "Konsere , festivale harcadığınız paranın bir kısmını da altyapı eksikliklerini gidermek için kullanın. Artık yeter. Bu görüntüler Türkiye'nin sayılı turizm merkezlerinden biri olan Çeşme'ye yakışmıyor." dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Şile Belediyesi davasında 3. gün sona erdi! Dava yarın devam edecek
- 2 SON DAKİKA | Bayrampaşa'da yol çöktü! Göçükte mahsur kalanlar var
- 3 Otomobilin çarptığı minibüsün park halindeki aracın üzerine çıktığı kaza kamerada
- 4 İstanbul'da trafiğine derbi etkisi: Yoğunluk yüzde 72! İşte güzergahlar...
- 5 Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonu: 3 zanlı tutuklandı
- 6 Çorum’da iki araç çarpıştı: 1 yaralı
- 7 SON DAKİKA... Akdeniz'de 4,3 büyüklüğünde deprem
- 8 Hatay’da banka soygunu girişimi! Sabah şok eden manzarayla karşılaştılar: Camları kırıp…
- 9 İnsansız deniz aracı PİRANA su üstü hedefini imha etti
- 10 Bir evladın en acı günü! Tekne faciasında hayatını kaybeden doktor gözyaşlarıyla toprağa verildi