Çöp konteynırında bebek bulundu
Kocaeli'de yeni doğmuş bir bebek çöp konteynırında bulundu. Olay, çocuğun ağlama sesini duyarak duruma müdahale etmeleriyle ortaya çıktı.
Çöp tenekesinin ağzını açan vatandaşlar, çöpler içine atılmış yeni bir çocukla karşılaştı. Durumu polise haber veren vatandaşlar daha sonra 112 Acil Servis'i çağırdı.
Olay yerine gelen acil servis ekipleri çocuğu Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada gözetim altına tutulacak bebek daha sonra Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edecek. Olayla ilgili polis araştırma başlattı.
EN SON HABERLER
- 1 KYK burs ve kredi sonuçları sorgulama gsb.gov.tr: 2026 KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
- 2 GS-FB derbi günü! Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...
- 3 KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2026 takvimi paylaşıldı!
- 4 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den duygusal sözler: Ailesini ilk kez A Haber'e anlattı! 'Benim Annem, Benim Babam'ın ilk konuğu oldu
- 5 Edirne’de park halindeki otomobil alev alev yandı
- 6 Otomobil yol çalışması için açılan çukura düştü: 1 ölü, 5 yaralı
- 7 Zonguldak'taki maden ocağı patlaması: İşletme müdürü de tutuklandı
- 8 Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri! İzleyenler mest oldu
- 9 Mardin'de iki otomobil çarpıştı: 6 yaralı
- 10 Esenler’de 5 katlı binanın çatısındaki yangın söndürüldü