Çorba içmek isteyenler sıraya giriyor!
Eskişehir’de yaşayan 53 yıllık çorbacı Münür Subaşı, hazırladığı ördek suyu çorbasının tadına bakanları adeta bağımlısı yaptığını, yoğun talep yüzünden günde birkaç defa pişirmek zorunda kaldıklarını anlattı.
Çorbacı Münür Subaşı ördekleri kendi üretim yaptıkları işletmeden temin ediyor. Subaşı, farklı bir lezzet olan ördek suyu çorbasını deneyenlerin tekrar tekrar geldiklerini ve para üstünü dahi almadıklarını ifade etti. Çorbayı nasıl yaptığını anlatan Subaşı, ördeğin kokusunu gidermek için kakule kullandığını söyledi. Subaşı, "Ördekleri kendi çiftliğimizde üretiyoruz. Gününe göre orada 2-3 tane kesiyoruz. Ördek eti kesildikten sonra buzlukta bir müddet bekletiliyor. Buz tutması lazım. Buz tuttuktan sonra eti çözdürüyoruz.
EN SON HABERLER
- 1 İstanbul’da bir cani komando bıçağıyla tanımadığı adamı öldürdü! İfadesi şoke etti!
- 2 26 yaşındaki Tuğçe Aydın da kurtarılamadı! Kalbi 20 gün dayanabildi…
- 3 O ilimizde korkutan iddia: Nehirde kayboldu!
- 4 35 kilo verdi zayıfladığına bin pişman oldu! "Şişman olmayı seviyordum..."
- 5 SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM VEDA ETTİ? Yasin, Batuhan, Yunus Emre, Sercan... TV8 1 Mayıs Survivor'da elenen isim BELLİ OLDU!
- 6 Başıboş köpekler yaşlı kadını parçaladı! O ilimizde korkunç ölüm!
- 7 Ankara’da şiddetli yağış sonrası vatandaş isyanda: Kapsamlı bir altyapıya ihtiyaç var!
- 8 Ağrı’dan Hatay’a gönül köprüsü kurdular
- 9 Kakava bereketiyle geliyor
- 10 Kocanın cebinden izinsiz para almak boşanma sebebi