Diyarbakır’da Nihat Hoca coşkusu
"Dosta Doğru" etkinliğinde Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, manevi derinliği yüksek sohbetiyle katılımcılara huzur dolu anlar yaşattı.
Hatipoğlu'na, Ahmet Fescioğlu ve Fırat Türkmen tasavvuf müziğinin dingin ezgileriyle eşlik etti. Festivalde sahne alan arabesk müziğin güçlü sesi Serkan Kaya, duygusal şarkılarıyla dinleyenlerinin kalbine dokunurken, hareketli parçalarıyla da büyük coşku yarattı. Sevilen sanatçı Serkan Kaya, Diyarbakır Kültür Yolu Festivali kapsamında Nevruz Parkı'nda sahne alarak on binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sırasında Güllü'yü de anan Kaya, "Güllü'yü kaybettik, alkışlarımız Güllü'ye lütfen. Allah gani gani rahmet eylesin." dedi.
19 Ekim'e kadar sürecek festivalde, 51 noktada, 350'ye yakın etkinlik gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, kentte festival süresince her yaşa uygun etkinliklerle sanatseverler kültür sanatlar düzenleniyor.
EN SON HABERLER
- 1 Yarın okul var mı? MEB takvimi belli oldu! 28 Ekim yarım gün mü, okullar tatil mi?
- 2 Ballon d'Or 2026 kim kazandı? İşte, Ballon d'Or 2026'da Altın Top'un sahibi olan isim!
- 3 Reyting sonuçları 26 Ekim 2026 Pazartesi: Hangi yapım birinci oldu? İşte, Total, AB ve ABC sonuçları
- 4 Antalya'da hortum faciası: İşçilerin kaldığı 2 konteyner havaya savruldu! 4 ölü, 2 yaralı
- 5 Bahçelievler'de iki binanın zemininde çökme: 20 daire tahliye edildi
- 6 Bursa'da iki grup arasında silahlı kavga
- 7 Muğla'da yol çöktü! Çukura düşen araç mahsur kaldı
- 8 Van'da tır ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı
- 9 Antalya'da hortum faciası: İşçilerin kaldığı 2 konteyner havaya savruldu! 4 ölü, 2 yaralı
- 10 İSKİ’nin çalışmasında göçük: 1 ölü