Diyarbakır’daki pompalı tüfekli dehşette hayatını kaybetmişti: 4 şüpheli tutuklandı!
Diyarbakır'da yüzleri maskeli 2 kişi tarafından pompalı tüfekle öldürülen 49 yaşındaki Yasin Acun'un, olayın yaşandığı Kur'an kursuna oğlunu kaydettirmek için geldiği ortaya çıktı. Yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına anbean yansırken, gözaltına alınan 4 kişi işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, dün akşam saatlerinde, Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde meydana geldi. Yasin Acun, ismi öğrenilemeyen oğlunu, Kur'an kursunda kaydetmeye gittiğinde, içeri giren yüzleri maskeli M.E.Y. ve E.Y., pompalı tüfekle ateş etti. Şüpheliler, güvenlik görevlisi O.Ç.'yi de (34) silahla vurup yaralayarak kaçtı. İhbarla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin kontrolünde Acun'un hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı güvenlik görevlisi ise ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Orionid meteor yağmuru ne zaman, Türkiye'den görülecek mi? Gökyüzünde meteor yağmuru heyecanı!
- 2 Türk Yıldızları’ndan Kayseri’de nefes kesen gösteri! Gökyüzünde unutulmaz anlar yaşatıldı
- 3 Yatak çarşafını ne sıklıkla değiştirmelisiniz? Uzmanlar çoğu kişinin yanıldığını söylüyor
- 4 UEFA Şampiyonlar Ligi maçı: Fenerbahçe - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
- 5 Mardin'de silahlı taşlı ve sopalı kavga: 6 yaralı
- 6 Dünyanın en büyük 15 imparatorluğu sıralandı: Osmanlı bakın kaçıncı sırada!
- 7 Yapay zekaya sorduk: 2027 yılında burçlar kariyer basamaklarını tırmanacak, kim sürpriz aşkı bulacak?
- 8 Avcılar'da trafikte yol verme kavgası! Evinin önüne kadar takip edip boynundan bıçakladılar: Polis şüphelilerin peşinde
- 9 Başkan Erdoğan, vefatının 5. yılında Özdemir Bayraktar’ı yâd etti: "Rahmet ve hasretle anıyorum"
- 10 Dünyanın en eski şehirleri 2026 listesi açıklandı! Türkiye’den sürpriz yapan o iki kadim şehir...