Dolaptaki eti Neşet Ertaş türküleriyle terbiye ediyor
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir restoran işletmecisi, izlediği belgeselden etkilenerek başlattığı uygulamada kebap yapımında kullandığı eti daha yumuşak ve daha lezzetli hale getirmek için dolaptaki ete 24 saat Neşet Ertaş dinletiyor.
"Onların Mozart'ı varsa bizim de Neşet Ertaş'ımız var" diyen işletme sahibi Mustafa İnce, "Belgeselde hamura Mozart dinletiyorlardı. Ben de oradan esinlendim. Et vitrinimizin içine bir ses sistemi kurdum. Ete Neşet Ertaş dinletiyoruz. Müşterilerimiz memnun. Etin önceye göre daha lezzetli ve yumuşak olduğunu söylüyorlar. Neşet Ertaş türkülerinin eti terbiye ettiğine inanıyorum" şeklinde konuştu.
Uzun süredir aynı lokantada yemek yediğini belirten bir müşteri ise, "Et gerçekten de daha lezzetli. İçeriden sürekli müzik sesi geliyor. Meğer ete dinletiyorlarmış. Ben de Neşet Ertaş'ı severim. Beğenerek de bu eti yiyorum" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Bursa’da yangın: 3 ev küle döndü
- 2 Sosyal belediyecilik Başkan Altay’ın işi... Öğrencilere yıllık 126,5 milyon TL sosyal destek veriyor
- 3 Kıratlı: Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu 3 yılda bitirilecek
- 4 Yunanistan İzmir Başkonsolosu Kontstas Ayvalık’ta
- 5 Yer Antalya: Okuldan el ele çıkan kardeşleri ölüm ayırdı!
- 6 Yeniden ibadete açılan Kariye Camii'ne vatandaşlardan yoğun ilgi
- 7 18 yaşındaki genç kız sevgilisine kabusu yaşattı: Sokak ortasında korkunç görüntü!
- 8 Bakan Yerlikaya duyurdu: DEAŞ operasyonunda 30 gözaltı!
- 9 1 Mayıs’ta polise saldırmışlardı: 11 şüpheli tutuklandı
- 10 Mersin Erdemli’de acı manzara: Kasım Döner feci şekilde can verdi!